Een huis wordt thuis als het persoonlijk is

Zoveel mensen, zoveel wensen. Omdat iedereen een eigen invulling geeft aan wonen en daarmee kiest voor een woning die past bij uw eigen situatie, hebben wij in Het Paviljoen van Heemskerk verschillende typen appartementen feestelijk moet ontwikkeld waaruit u kunt kiezen.

Er is dus altijd een appartement die past bij uw woonwensen. Deze appartementen worden gebouwd van een hoogwaardige kwaliteit met zorgvuldig geselecteerde duurzame materialen.

Alle appartementen

Appartement A1 Appartement A2 Appartement B1 Appartement B2 Appartement C1 Appartement C2 Appartement D1 Appartement D2

Appartement Type A1

• Kenmerken

De appartementen type A zijn prachtige hoek-appartementen met zeeën van licht door de vele ramen en de grote schuifpui. Aan u de keuze. Wilt u een heerlijk 4-kamer appartement (A1) of kiest u voor de extra ruimtelijke indeling van een 3-kamer appartement (A2). De keuze is kosteloos.

Appartement Type A2

Appartement Type B1

• Kenmerken

De appartementen type B zijn de ruimste appartementen in Het Paviljoen. Bij sommige appartementen hebben alle kamers toegang tot het appartementbrede balkon of terras, bij type 2.2. en 3.5 is dit niet het geval. U hoeft alleen nog de keuze te maken tussen een 4-kamer appartement (B1) of een 3-kamer appartement (B2). De keuze is kosteloos.

Appartement Type B2

Appartement Type C1

• Kenmerken

De appartementen type C zijn allen 3-kamer appartementen. De appartementen hebben een ruim woonkamerbreed balkon of terras en beschikken over een praktische en ruimtelijke indeling.

Type C1 afgebeeld.

Appartement Type C2

Type C1 afgebeeld.

Type C2 heeft een kleine afwijking in de plattegrond t.o.v. Type C1. De ramen per verdieping kunnen verschillen.

Appartement Type D1

• Kenmerken

De appartementen type D zijn allen 3-kamer appartementen. De appartementen hebben een ruim woonkamerbreed balkon of terras en beschikken over een praktische en ruimtelijke indeling + grote inpandige berging.

Type D1 afgebeeld.

Appartement Type D2

Type D1 afgebeeld.

Type D2 heeft een kleine afwijking in de plattegrond t.o.v. Type D1. De ramen per verdieping kunnen verschillen.

Bij de ontwikkeling van Het Paviljoen zijn de volgende partijen betrokken:

• ONTWIKKELING

HenselmansBolten V.o.f.