Dichtbij alles alles dichtbij

Binnen de gemeente Heemskerk bevindt zich op de hoek van De Baandert en de Jan van Kuikweg een prachtige plek in een bestaande groenstrook. Op deze plek wordt door HenselmansBolten een nieuwbouwplan gerealiseerd met 24 luxe appartementen. Comfortabele woningen met oog voor detail. Bij de ontwikkeling van deze nieuwbouw wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het karakter van de omgeving. Laat u verrassen door Het Paviljoen van Heemskerk! Daar waar de drukte eindigt en het dorp begint. Hier vindt u rust, ruimte, water en de gezelligheid van het dorp.

Heemskerk is een zeer geliefde en groene gemeente in de gemeente IJmond. In de gehele gemeente vindt u volop groenstroken en waterloopjes. Het paviljoen bevindt zich zelfs midden in een van de groenstroken en aan het water! Op loopafstand treft u het Park Assumburg.

Centraal gelegen
Het Paviljoen van Heemskerk ligt slechts enkele minuten van de A9. Via de A9 zit u binnen 20 minuten in het centrum van Alkmaar of Haarlem, rijdt u gemakkelijk naar Amsterdam en Schiphol. Het OV is ook goed geregeld. U kunt kiezen uit het station van Heemskerk. Hier vertrekt ieder half uur een trein richting Alkmaar of Haarlem. Misschien nog wel dichterbij is het station van Uitgeest, waar ieder kwartier een trein vertrekt richting Zaandam en Amsterdam en ieder half uur een trein richting Alkmaar en Haarlem.

Natuur en sporten
Lekker wandelen op het strand of in het park of fietsen door de duinen of langs het meer, er is van alles mogelijk. Het strand van Wijk aan Zee is per fiets of auto goed bereikbaar. Binnen 15 minuten kunt u genieten van de zon en de zee. Naast zonnen en zwemmen kunt u ontspannen op één van de vele terrassen. Fiets u graag door de duinen richting het strand dan is het strand van Heemskerk de aangewezen plek. In de omgeving zijn vele wandel en fiets routes beschikbaar. Heemskerk is ook voorzien van vele verenigingen. Tennis, voetbal, basketbal, handbal, volleybal, zwemmen, er zijn genoeg verenigingen om uit te kiezen.

Voorzieningen
In het populaire en sfeervolle centrum van Heemskerk ontbreekt het u aan niets. Vele supermarkten, winkels en restaurants maken dit dorp compleet. Iedere vrijdag kunt u genieten van vele verse producten op de lokale markt. Basisscholen, sportscholen, en zorgvoorzieningen zoals een huisartsenpraktijk en apotheek zijn ook aanwezig.

Bij de ontwikkeling van Het Paviljoen zijn de volgende partijen betrokken:

• ONTWIKKELING

HenselmansBolten V.o.f.